Smartwares

LED Solar Wandlamp met bewegings- dag/nachtsensor

€32,95
€19,95
Levertijd: 1 á 2 werkdagen
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Smartwares LED Solar Wandlamp met bewegings- dag/nachtsensor

Geen bedrading, stopcontacten of netstroom nodig met de Smartwares 5000.261 Olav wandlamp. De lamp maakt gebruik van zonne-energie en is overal eenvoudig op te hangen en te gebruiken. Door de bewegingsdetector gaat de lamp alleen aan als er beweging plaatsvindt.

Zonne-energie

De buitenlamp met geïntegreerde LED maakt volledig gebruik van zonne-energie waardoor je de lamp met zonnepaneel eenvoudig zonder snoeren kunt installeren. Door de zon wordt de lamp overdag opgeladen, zelfs bij bewolking laadt de lamp zichzelf langzaam op. Je verbruikt dus geen elektriciteit en bent ook nog eens duurzaam bezig.

Extra veiligheid

De lamp kan gebruikt worden als verlichting bij je voordeur, zodat als je thuis komt je eenvoudig het sleutelgat kan vinden. Doordat de lamp aanspringt bij beweging kan hij ook gebruikt worden om ongewenste gasten af te schrikken, en dus voor een stukje extra veiligheid.

Automatisch aan en uit

De sensor beschikt over een 100° detectiehoek tot maximaal 7 meter afstand. Hierdoor zal de lamp altijd aangaan als er iemand in de buurt komt, en zal na één minuut weer automatisch uitgaan. De sensor kan aan de achterkant handmatig aan of uit gezet worden.

Koel wit licht

De geïntegreerde LED lamp is 0,5 W produceert 40 Lumen, dit staat in verhouding tot de lichtopbrengst van een ouderwetse gloeilamp met ongeveer 4 W. Daarnaast heeft de lamp een kleurtemperatuur van 5000 K, dit zorgt voor een koel wit licht.

Eigenschappen

checkmark Olav wandlamp op zonne-energie

checkmark Lamp gaat automatisch aan door de bewegingsdetector

checkmark Detectiebereik: 100° x 7 m

checkmark Produceert een koel wit licht van 5000 K

checkmark Overal eenvoudig op te hangen

 

Specificaties
  • InhoudOlav wandlamp, handleiding, montagemateriaal
  • EAN8711387094439
  • Artikel code10.010.01