Meuwissen Agro

Kunststof Tuinmeubelreiniger 750 ml

€10,95
€5,00
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

BioNYX Kunststof Tuinmeubelreiniger 750 ml


Verweerde of vervuilde tuinset? Om seizoen na seizoen van je kunststof tuinmeubelen te kunnen genieten, is regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. Kunststof is een ideaal materiaal, het is sterk, leverbaar in oneindig veel kleuren en makkelijk te onderhouden.
Maar vuil of dof wordt het, door fijnstof, allerlei vuil, vogelpoep of aanslag. Ook is de kwaliteit van het kunststof bepalend voor de mate van weersbestendigheid én vuilbestendigheid: goedkope materialen verweren sneller dan duurdere.
Voor een langere levensduur is regelmatig onderhoud belangrijk. Maar gebruik geen harde borstel, hogedrukreiniger of schuurmiddel! Hierdoor ontstaan er scheurtjes in het kunststof, waarin vuil zich ophoopt.
Zo ben je er zeker van dat je tuinset langer mooi blijft en geen grauwe kleur krijgt. Dus wil je snel, eenvoudig en milieuvriendelijk schoonmaken om zo lang te kunnen genieten van de zon en je leefomgeving? BIOnyx Kunststof Tuinmeubelreiniger, is je natuurlijke partner en ook voor het milieu.

BIOnyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën.
De natuurlijke bestandsdelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is, én het milieu beschermd blijft!

Gebruiksaanwijzing:
Verdun geconcentreerde BIOnyx Kunststoftuinmeubel reiniger in lauw/warm water. Normale vervuiling (verdund 10%). Sterke vervuiling (verdund 20%). Wrijf het oppervlak goed in met microvezel doek en neem af met overvloedig schoonwater.

Samenstelling:
Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, polycarboxylaten < 5%. Parfum. Enzymen.

Eigenschappen

checkmark Hoogwaardig schoonmaakmiddel zonder chemicaliën

checkmark Alles binnen en buiten in één handomdraai weer schoon

checkmark 100% Biologisch en afbreekbaar

Specificaties

No specifications available