DCM

Koe-Kip-Paardenmest

€10,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

DCM Koe-Kip-Paardenmest 3 KG / 10KG

Strooi deze bodemverbeteraar voor een betere structuur en een hoger vochthoudend vermogen voor de bodem. Koe-Kip-Paardenmest is rijker aan voeding dan gedroogde koemest.

Koe, kip en paardenmest in één. Dit product bevat dus (vanzelfsprekend) een gevarieerde humusbron. Deze organische bodemverbeteraar zorgt naast een betere structuur en hoger vochthoudend vermogen ook voor een langzame vertering. De bodem is dus voortdurend actief - door de lange nawerking van dit product - waardoor de planten die groeien voldoende voeding tot zich nemen. Zo blijven de planten gezond en voorkom je dat ze verkleuren of slap worden!

Gedroogd product, vrij van onkruidzaden, ziektekiemen en insecten en dus volledig veilig voor grond en planten; het is namelijk 100% organisch. Gebruiksvriendelijker en schoner dan verse mest.

Tip! Strooi in het voorjaar DCM Kip-Koe-Paardenmest in combinatie met DCM Groenkalk. Je maakt hiermee de bodem niet alleen gezond maar je stimuleert ook direct de grasgroei, precies wat uw gazon nodig heeft!

Toepassingsperiode:

Februari t/m november

Doseringsadvies:

2,5 - 3,5 kg / 10 m²

Eigenschappen

100% organische meststof

Gebruiksvriendelijk en hygiënisch

Milieuvriendelijk

Lange nawerking

Rijker aan voeding dan koemestkorrels

Gedroogd, dus vrij van onkruidzaden, ziektekiemen en insecten

Specificaties

No specifications available