Krinner

Kerstboomstandaard Premium L

€49,95
€46,95
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
1 - 3 werkdagen
Product informatie

Krinner Kerstboomstandaard Premium L

Deze stijlvolle kerstboomstandaard is voorzien van het revolutionaire 'enkeltouwtechnologie' van Klaus Krinner, welke er i.c.m. het klemmechanisme voor zorgt dat je kerstboom altijd stabiel en kaarsrecht in de standaard staat, ongeacht of de de boom recht, scheef, dik of dun is. Het doorlopende touwgeleiding zorgt er namelijk voor dat de klauwen altijd gelijkmatig druk zetten tegen de stam. Druk simpelweg op het voetpedaal en zet de kerstboom vast. 

Waterreservoir met indicator

De kerstboomstandaards van Krinner zijn voorzien van een groot waterreservoir binnen de behuizing. Zo blijft je kerstboom gegarandeerd langer fris en gezond en daarnaast zullen er minder naalden uitvallen. Het reservoir is voorzien van een indicator, zodat je altijd eenvoudig de waterstand kan aflezen.

Voorzien van bevestigingsklauwen

Deze nieuw ontworpen bevestigingsklauwen zorgen er voor dat je de boom altijd gemakkelijk rechtop kan zetten, zonder dat je het klemmechanisme hoeft te openen. Deze klauwen zorgen voor extra stevigheid, waardoor de boom altijd recht blijft staan.

Met veiligheidsbel

'S werelds eerste akoestische voetpedaal - pomp het voetpedaal totdat je de bel hoort. Hoor je het geluid van de bel? Dan houden de klauwen de boom perfect op zijn plaats en het pedaal wordt automatisch vergrendeld. 

Deze kerstboomstandaard heeft een diameter van circa 37 centimeter en is daardoor geschikt voor alle kerstbomen met een lengte tot 2.70 meter

Eigenschappen

checkmark Stijlvol en klassiek design

checkmark Met veiligheidsbel 

checkmark Standaard met waterreservoir en indicator

checkmark Voorzien van de revolutionaire enkeltouwtechnologie

checkmark Voorzien van veiligheidsgordel en klemmechanisme

checkmark Met bevestigingsklauwen voor extra stevigheid

 

Specificaties
  • InhoudKerstboomstandaard
  • AfmetingenDiameter standaard: +/- 37 cm
  • MateriaalMetaal, polypropyleen
  • KleurGroen
  • EAN4011972941358
  • Artikel nummer94135