Campingaz

Icetime Coolbox 13L

€26,95
€19,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Campingaz Icetime Coolbox 13L

Deze koelbox is licht van gewicht, makkelijk te vervoeren en ideaal voor dagtochtjes of langere reizen. Dankzij het volume van 12,5 liter en efficiënte isolatie gedurende 17 uur (bij gebruik van Freez’Pack®-koelelementen), blijft de inhoud de hele dag heerlijk koel. De Icetime heeft een ergonomische handgreep die tevens fungeert als vergrendeling doordat bij het optillen het deksel van de koelbox wordt geblokkeerd. Het deksel kan bovendien worden gebruikt als handig dienblad.

Dikke, hoogwaardige PU-isolatie

Testen tonen aan dat het verlies aan koeling 30 % langs de bovenkant en 30 % langs de onderkant plaatsvindt. De nieuwe modellen zijn voorzien van meer isolatie in het deksel (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) en de basis en minder in de zijwanden. Hierdoor zijn de buitenafmetingen kleiner, maar behoudt de koeler zijn inwendige capaciteit en prestaties. We maken gebruik van polyurethaan, het meest hoogwaardige isolatiemateriaal op de markt, wat de isolatie tot 30 % verbetert.

Vergrendeld en afgedicht

De koelbox is ontworpen met een lipje op het deksel dat perfect in de behuizing kan worden geklikt voor een veilige afdichting. Dankzij ons klik-en-vergrendelsysteem hoort u een geruststellende 'klik' wanneer u het deksel sluit, zodat u weet dat de koelbox goed is afgesloten!

Eigenschappen

checkmark Ruimte voor flessen van 1,5 liter (rechtop)

checkmark Koelingsprestaties: 17 uur met Freez’Pack®-koelelementen (1x M20 + 1x M30, afzonderlijk verkrijgbaar)

checkmark Volume: 12,5 liter

Specificaties
  • Inhoud12,5L
  • EAN3138520394013
  • Artikel code39401