Hozelock

Spuitpistool Jetspray PLUS

€20,95
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Hozelock Jetspray PLUS

De Jet Spray PLUS maakt tuinbesproeiing comfortabeler en maakt het nog gemakkelijker om water te besparen.

De nieuwe trekker vooraan, de ergonomische aan/uit-vergrendelknop en de debietregeling zijn allemaal zo geplaatst dat ze gemakkelijk met slechts één hand kunnen worden bediend, zodat u onmiddellijk toegang hebt tot alle functies die u nodig hebt, zonder ook maar een druppel water te verspillen. 

De Hozelock Jet Spray's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over een universele koppeling. Deze maakt snel wisselen gemakkelijk en lekvrij!

De aan/uit-vergrendelinghoudt de trekker ingedrukt wanneer u langere tijd water geeft, zodat u de trekker niet ingedrukt hoeft te houden. Nu kunt u comfortabel en zonder vermoeide handen een groot oppervlak besproeien.

Met de soepele debietregeling kunt u snel de hoeveelheid water veranderen die wordt gespoten – Duw hem naar voren met uw duim voor maximaal vermogen, of trek hem naar achteren om het waterverbruik tot 50% te verminderen. Door te kiezen tussen een krachtige straal om schoon te maken of een zachte besproeiing voor bloemen, kunt u precies de juiste hoeveelheid water kiezen voor elke taak, terwijl u ook uw meer kwetsbare planten beschermt.

Drie sproeipatronen – Kegelstraal voor het besproeien van planten, Krachtige straal voor het reinigen en Snel vullen voor het vullen van emmers en gieters.

Eigenschappen

checkmark Drie sproeipatronen voor algemene schoonmaak- en tuinwerkzaamheden

checkmark Vergrendelbare trekker voor comfort bij langdurig gebruik

checkmark Debietregeling die het niveau van het besproeide water aanpast

Specificaties
  • Inhoud1 stuk
  • Geschikt voorBewateren, Reinigen
  • EAN5010646037594
  • Artikel code2682P0000