Hozelock

Sensor Controller watercomputer

€52,95
€39,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Hozelock Sensor Controller watercomputer

Ben je wel eens vergeten je bewatering aan of uit te zetten? Geen zorgen want met deze elektrische* watercomputer is dit verleden tijd. Met dit handige apparaatje wordt je tuin automatisch bewatert. De automatische watercomputer beschikt over een lichtsensor die registreert wanneer de zon opkomt of juist weer ondergaat. Hierdoor is in te stellen om te wateren bij zonsopkomst, zonsondergang of beide. 

* Werkt op 2x AA-batterijen, niet inbegrepen. 

Alle functionaliteit die je mag verwachten!

Of je nu eens per dag voor 20 minuten of juist twee keer een uur lang wilt bewateren, alles is mogelijk! Stel deze gemakkelijk zelf in om de tuin te laten besproeien wanneer jij dat wilt. Ideaal voor automatische besproeiing met elk watersysteem. Je kan namelijk kiezen voor een programma van 2, 5, 10, 20, 30 of 60 minuten bij zonsondergang, zonsopkomst of beide.

Wachten tot het ingestelde programma aanspringt is niet nodig met de handige "Nu water" functie. Hiermee kan met een simpele druk op de knop handmatig de bewatering aangezet worden. Ook hier bepaal jij hoelang deze aan blijft. Je kan kiezen voor automatische uitschakeling na 10, 30 of 60 minuten. Ideaal voor een keer extra bewateren op een droge dag of voor de zwenk- of cirkelsproeier. 

Aansluiten is een fluitje van een cent

De watercomputer is simpel aan te sluiten op een buitenkraan, van ¾ inch of ½ inch, met schroefdraad. De watercomputer wordt dan ook geleverd met de nodige aansluitstukken. Hiermee kan dit automatische systeem lekvrij worden aangesloten. Voor de tuinbezitters met een regenton is er nog een voordeel. De Select Controller watercomputer kan namelijk ook probleemloos worden gebruikt in combinatie met een regenton. Zo wordt automatisch het opgevangen regenwater gebruikt om de tuin te bewateren.  

Eigenschappen

checkmark Eenvoudige bediening en aansluiting

checkmark Automatisch bewateren tot 2x per dag

checkmark Bewatert bij zonsopkomst, zonsondergang of beide

checkmark Met lichtsensor die zich aanpast op het seizoen

checkmark Direct bewateren met de "Nu water" functie

checkmark Incl. alle benodigde aansluitstukken

checkmark Ook geschikt voor gebruik in combinatie met een regenton

Specificaties
  • InhoudWatercomputer, Aansluitstukken
  • Geschikt voorBuitenkraan met schroefdraad, Regenton
  • EAN5010646057950
  • Artikel code22120000