Hozelock

Select PLUS elektronische watercomputer

€54,95
€44,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Hozelock Select PLUS elektronische watercomputer

Ben je wel eens vergeten je bewatering aan of uit te zetten? Geen zorgen want met deze elektrische* watercomputer is dit verleden tijd. Met dit handige apparaatje wordt je tuin automatisch bewatert. De watercomputer is gemakkelijk tot wel drie keer per dag instellen van 1 tot maximaal 199 minuten. Op het geïntegreerde Lcd-scherm lees je gemakkelijk af wanneer een hoelang de sproeier aan gaan. 

* Werkt op batterijen. 

Alle functionaliteit die je mag verwachten!

Of je nu eens per dag voor 20 minuten of juist vier keer per week voor een uur lang wilt bewateren, alles is mogelijk! Stel deze gemakkelijk zelf in om de tuin te laten besproeien wanneer jij dat wilt. Ideaal voor automatische besproeiing met elk watersysteem. Je kan namelijk per dag het programma instellen. En is er al regen opkomst? Dan kan je met de "Rain delay" functie gemakkelijk het programma van die dag uitstellen. 

Wachten tot het ingestelde programma aanspringt is niet nodig met de handige "Nu water" functie. Hiermee kan met een simpele druk op de knop handmatig de bewatering aangezet worden. Ook hier bepaal jij hoelang deze aan blijft. Je stelt gemakkelijk de eindtijd in met de roterende knop. Ideaal voor een keer extra bewateren op een droge dag of voor de zwenk- of cirkelsproeier. 

Aansluiten is een fluitje van een cent

De watercomputer is simpel aan te sluiten op een buitenkraan, van ¾ inch of ½ inch, met schroefdraad. De watercomputer wordt dan ook geleverd met de nodige aansluitstukken. Hiermee kan dit automatische systeem lekvrij worden aangesloten. Voor de tuinbezitters met een regenton is er nog een voordeel. De Select Controller watercomputer kan namelijk ook probleemloos worden gebruikt in combinatie met een regenton. Zo wordt automatisch het opgevangen regenwater gebruikt om de tuin te bewateren.  

Eigenschappen

vinkje Eenvoudige bediening en aansluiting

vinkje Automatisch bewateren en uitstellen bij regen

vinkje Maak je eigen bewateringsprogramma voor elke dag van de week

vinkje Direct bewateren met de "Nu water" functie

vinkje Incl. alle benodigde aansluitstukken

vinkje Ook geschikt voor gebruik in combinatie met een regenton

Specificaties
  • InhoudWatercomputer, Aansluitstukken
  • Geschikt voorBuitenkraan met schroefdraad, Regenton
  • EAN5010646062435
  • Artikel code22240000