Hozelock

Multi-Spray PLUS Pistoolbroes

€26,95
€19,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Hozelock Multi-Spray PLUS Pistoolbroes

De Hozelock Multi-Spray PLUS Pistoolbroes ziet er niet alleen top uit, maar is ook daadwerkelijk een top sproeikop! De grip is bijvoorbeeld extra comfortabel en de sproeikop heeft maar liefst zes sproeistanden.

Comfortabele soft touch grip

Deze pistoolbroes heeft een extra comfortabele grip, die ook nog eens versteld kan worden. Op die manier past deze perfect in jouw handen. Ook de trekker beschikt over de soft touch die voor extra grip zorgt. 

Beheers water als een pro

De extreem comfortabele grip wordt nog comfortabeler want deze sproeikop heeft ook een vergrendelstand. Hiermee is de stroming te vergrendelen op 40% en 100%. Daarmee is langdurig kracht zetten om te sproeien verleden tijd. En met de stromingsregeling aan de aan de achterzijde is de stroming nog verder in te stellen.

Zes sproeistanden voor elke gelegenheid

De Multi-Spray Plus heeft maar liefst zes sproeistanden voor elke gelegenheid. De kegelstand voor delicate bewatering, een krachtige jetstraal voor grondige reiniging, een snel vul stand voor het vullen van emmers en gieters, een fijne roos voor de zachtste bewatering, een vlakke straal voor het reinigen van ramen en auto's en als laatste een fijne nevel voor het bewateren van fragile zaailingen.  

Eigenschappen

checkmark Zes sproeistanden voor verschillende doeleinden

checkmark Extra comfortable grip

checkmark Volledige controle over de waterstroming

 

Specificaties
  • Inhoud1 stuk
  • Geschikt voorBewateren, Reinigen
  • EAN5010646037600
  • Artikel code2684P0000