DCM

Graszaad Plus Speel- en Sportgazon

€21,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

DCM Graszaad Plus Speel- en Sportgazon

Speel-sportgras van DCM in een nieuw jasje! Dit graszaad van DCM creëert een ijzersterke grasmat waar het hele jaar op gespeeld en geleefd mag worden.

Een gazon geschikt voor allerdaags gebruik

Het gras kan wel tegen stootje, dus het maakt totaal niet uit of je de barbecue aansteekt of fanatiek aan het sporten bent op je grasmat. Doordat dit graszaad zorgvuldig is samengesteld, enkel met fijnbladige grassoorten, beschikt het ook nog eens over een hoge sierwaarde. Het graszaad kan op elke ondergrond ingezaaid worden.

Graszaad zaaien en bemesten in één handeling

Het Plus Speel-en Sportgazon graszaad van DCM is niet zomaar een grasmengsel. Er zitten namelijk ook een organische startvoeding verwerkt in het mengsel, wat voor een snellere en betere inworteling zorgt. Doordat de grasmat extra snel dichtgroeid, krijgt onkruid geen kans om tussen het gras te groeien. Want voordat je het doorhebt is het graszaad ontkiemt en kun je genieten van een stijlvolle grasmat! Het graszaad wordt geleverd in een handige strooidoos. Zo kun jij de zaden zonder moeite gelijkmatig verspreiden over het te bewerken oppervlak.

Eigenschappen

checkmark Ijzersterk gazon

checkmark Hoge sierwaarde

checkmark Met organische startersvoeding

checkmark Snelle ontkieming

checkmark Zaaien en bemesten in één handeling

checkmark In handige strooidoos

Specificaties

No specifications available