Gloria

MultiJet 18V reinigingsset (incl. 2.5 Ah li-on accu)

€206,95
€174,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Gloria MultiJet 18V reinigingsset (incl. 2.5 Ah li-on accu)

De MultiJet is een echt multipurpose hogedrukreiniger die ook nog eens werkt op de kracht van een krachtige BOSCH li-on accu! 

Soms zachtjes en soms krachtig

De MultiJet heeft een 4-in-1 multifunctionele spuitmond en 40 centimeter lange verlenglans. De spuitmond heeft dus 4 standen waarmee je voor elke klus kunt kiezen uit een krachtige straal of juist een wat zachtere. De waterdruk kan gereguleerd worden tussen 2,5 en 24,9 bar middels de Spray, Eco en Clean functies.

Overal en altijd sproeien 

Met deze must have kan je snoerloos je schoonmaak klussen klaren. Deze drukreiniger werkt op een krachtige 18V li-on accu van BOSCH. Je kan dus echt overal en altijd reinigen want waar water is, kan worden schoongemaakt. De MultiJet kan echt elke waterbron gebruiken van emmer tot buitenkraan. Je kan zelfs sproeien met water uit een petflesje dankzij de meegeleverde petfles adapter. 

POWER FOR ALL

Deze hogedrukreiniger maakt deel uit van de POWER FOR ALL familie. Dat betekent dat je de accu kan uitwisselen met alle producten uit deze productlijn. Je hebt dus nooit meer te maken met lastige stroomkabels en je kan één accu voor echt alle POWER FOR ALL producten gebruiken.

Breid je schoonmaak arsenaal uit!

De MultiJet set is alles wat je nodig hebt, maar is ook uit te breiden. Zo kan je je MultiJet uitbreiden met een handige schuimset om bijvoorbeeld de auto mee in te zepen. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Borstelset om het hardnekkigste vuil mee aan te pakken. Ook handig is de gewasbeschermingsset waarmee je de meest kwetsbare planten kan besproeien. En is er niet altijd water in de buurt? Kies dan voor een universeel reservoir waarmee je altijd een 10 liter in de buurt hebt. 

Eigenschappen

checkmark Een krachtige drukreiniger met de kracht van een BOSCH accu

checkmark Beschikt over een 4-in-1 spuitmond

checkmark Gebruikt een waterbron naar keuze (incl. petfles adapter)

checkmark Inclusief Krachtige BOSCH 2.5 Ah accu en oplader

checkmark Een krachtige straal met een waterdruk van 2.5 tot 24.9 bar

 

 

Specificaties
  • Vermogen18 V
  • Doorstroming per uur180 - 240 Liter per uur
  • Werkdruk2.5 - 24.9 bar
  • Voor water temperaturen-
  • Geschikt voorAlle waterbronnen
  • EAN4046436039692
  • Artikel nummer000301.0000