GLO 20 x 25 cm Fotolijst
Uw winkelwagen:
Totaal
Umbra

GLO 20 x 25 cm Fotolijst

€25,95
€14,95
Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Bestel 2 voor €23,95 per stuk en bespaar -60%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Product informatie

Umbra GLO 20 x 25 cm Fotolijst

Een combinatie van technologie en een bekend interieurelement – de fotolijst – dat je favoriete foto's laat stralen. Nieuw: de Glo van Umbra. De Glo combineert de LED-strip met de fotolijst en maakt er zo een opvallende én multifunctionele blikvanger van.

In de standaard van de Glo staan twee glasplaten die je foto laten zweven. Je kunt de platen in de portret- of in de landschapsstand zetten, zodat je meer variatie hebt in de keuze voor een foto. De LED-strip in de standaard van de lijst zorgt voor een lichtkransachtige gloed langs de randen van de glasplaten. De Glo krijgt stroom via een USB-kabel met een aan/uit-schakelaar en is ook een perfect accessoire voor je bureau, omdat je hem kunt aansluiten op je computer. Alternatief gebruik De Glo kan ook dienst doen als nachtlampje en ziet er geweldig uit op een nachtkastje.

Met uitwisbare markers kun je van deze lijst ook een herinneringenbord maken. Als je het helemaal betoverend wilt maken, schrijf je op de Glo met uitwisbare neonmarkers, zodat de letters ook licht geven. Vanwege de veelzijdige, zwevende lijst kun je meer in de Glo doen dan alleen normale foto's. Je kunt tussen de glasplaten ook instax-foto's, bladeren, tickets of een certificaat doen, voor een net zo persoonlijke en unieke look. 

LED-bureaukader: markeer uw foto's en creëer extra verlichting op uw bureau met deze verlichte fotolijst. Een strook LED-verlichting aan de basis verlicht de randen van dit glazen frame en creëert een halo-effect rond de gepolijste randen

Modern zwevend frame: Glo zweeft uw foto's tussen twee glazen panelen, die horizontaal of verticaal in de basis kunnen worden geplaatst. Het komt in de kleuren nikkel of mat messing.

Update Your Space: Glo creëert een vrolijk en sentimenteel bureau-accessoire, dat uw bureau-inrichting zeker zal verhogen

Alternatief gebruik: als u op Glo schrijft met afwasbare markeringen, fungeert het ook als een memobord. Wasbare markers voor neon zien er bijzonder scherp uit, omdat uw tekst of illustraties oplichten. Deze veelzijdige fotolijst kan ook dienen als nachtlampje en zorgt voor een glow-in-the-dark-effect - Sung wook zegt dat dit zijn favoriete functie van het product is.

Eigenschappen

Multifunctioneel

Modern

Leuk als cadeautje

LED-lampen

Specificaties
  • Inhoud1 fotolijst
  • Afmetingen20 x 25 cm (totaal: 22,9 x 30,5 x 5 cm)
  • MateriaalMetaal, LED
  • KleurNickel, mat bras
  • EAN028295573320, 028295581202
  • Artikel nummer1011085-410, 1011085-221