Elho Regentonnen

Elho
Green Basics regenton
€136,95 €99,95
Elho
Pure Raindrop regenton
€249,95 €194,95

Elho Regentonnen

De regentonnen zijn een van de bestsellers van Elho.. en wij begrijpen ook wel waarom! Of je nou voor de opvallende en trendy Pure Raindrop kiest of voor de handige, strakke Green Basics regenton; je hebt gegarandeerd een ware eye-catcher in de tuin. Bij Tuindirect staan de regentonnen voor een dusdanig scherpe prijs aangeboden dat je zou kunnen stellen dat ze het jaarrond in de aanbieding zijn.

Green Basics regenton

Met deze gebruiksvriendelijke regenton heb je jouw gehele tuin binnen no-time voorzien van water. De ton vult zich automatisch tijdens een regenbui. Overtollig water wordt automatisch afgevoerd. De regenton heeft een royale inhoud van 200 liter. De Green Basics regenton is geen sta-in-de-weg bij je in de tuin. Naastdat de regenton een prachtig design heeft, is het ook nog eens voorzien van een plantenbak aan de bovenzijde van de regenton! De ton is voorzien van een kraan waar je het regenwater met gemak mee kan aftappen met bijvoorbeeld een emmer of met de bijpassende Elho Green Basics Gieter 10L. Tevens kan je een tuinslang aansluiten op aan de kraan, ideaal!

De regenton is UV-bestendig waardoor deze ook in de felle zon geplaatst kan worden zonder dat de ton verkleurt. Ook is de ton vorstbestendig tot temperaturen van -20 graden. Kortom, met de Green Basics regenton haal je een stijlvolle, milieuvriendelijke regenton in huis die van alle gemakken voorzien is.

Pure Raindrop regenton

Deze raindrop regenton van Elho mag met haar moderne en strakke design gezien worden. Het is een feestje om te tuinieren met deze trendy regenton! De regenton is van alle gemakken voorzien. Er wordt standaard een gieter meegeleverd welke met een handomdraai gevuld kan worden d.m.v. de tapkraan. De Pure Raindrop regenton biedt de mogelijkheid om een tuinslang aan te sluiten op de kraan. De ton is UV- en vorstbestendig.

Elho Pure Raindrop Regenton

 

Elho regenton aansluiten

De regenton is relatief eenvoudig aan te sluiten. Zorg er te allen tijde voor dat je zorgvuldig de meegeleverde gebruiksaanwijzing leest. Voordat u de ton aansluit is het noodzakelijk om een vulautomaat aan te schaffen, aangezien deze niet standaard wordt meegeleverd met de ton. In principe passen alle vulautomaten op de regenton. Belangrijk is om de diameter van de regenpijp te meten om te kijken welke automaat wel/niet past. Tuindirect heeft een breed assortiment aan vulautomaten. Een van de meest populaire vulautomaten is de SPEEDY vulautomaat. Groot voordeel van dit product is dat je eenvoudig een gat in de regenpijp kunt boren met de meegeleverde klopboor. Je hoeft dus niet, in tegenstelling tot de meeste andere vulautomaten, de regenpijp te verwijderen om de automaat te monteren. Met deze vulautomaat heb je de regenton binnen enkele ogenblikken geïnstalleerd! 

Klik hier voor allerlei accessoires voor regentonnen zoals bijvoorbeeld voeten, vulautomaten en kranen.