Egelhuis Iglo
Uw winkelwagen:
Totaal
Wildlife World
Egelhuis Iglo
€35,95
Levertijd: Voor 17:00 besteld, volgende werkdag thuis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis

Wildlife World Egelhuis Iglo

 

Het rieten Iglo-egelhuis biedt egels en andere zoogdieren een veilig toevluchtsoord van de vele gevaren van het moderne leven - met inbegrip van tuinstrimmers, vorken en gereedschappen, huisdieren en andere roofdieren zoals dassen en vossen. 

Het ronde gelakte stalen frame heeft een gevilt waterdicht dak dat bedekt is met een takken afwerking gedecoreerd met rotan banden. Omdat het product is gemaakt van natuurlijke materialen, kan het uiterlijk variëren als gevolg van seizoensgebonden beschikbaarheid en omgevingsfactoren.

De Iglo is ruimer dan de Hogitat en is geschikt voor familiegroepen zoals moeders en biggen. De kleine ingangstunnel is ontworpen om roofdieren zoals dassen en honden af te schrikken. De Iglo is voornamelijk ontworpen voor beschutting, maar kan worden gebruikt voor de winterslaap als er in de winter extra kreupelhout over de iglo wordt aangebracht.

Plaats het huis beschut tegen de wind. Stapel bladeren of gebladerte rond het huis om het verder te camoufleren. Leg afgeknipte stukken droog gras of bladeren binnen als nestmateriaal. Als er onstuimige honden of dassen in de buurt van de iglo zijn is het verstandig het huis te verankeren aan de grond voor extra veiligheid. d.m.v. haringen of gronddoekpennen

 

Afmetingen: 59 x 53 x 22 cm

 

No specifications available

No reviews available

No pros available