Wildlife World

Egelhuis Iglo

€35,95
Levertijd: 1 á 2 werkdagen
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Wildlife World Egelhuis Iglo

 

Het rieten Iglo-egelhuis biedt egels en andere zoogdieren een veilig toevluchtsoord van de vele gevaren van het moderne leven - met inbegrip van tuinstrimmers, vorken en gereedschappen, huisdieren en andere roofdieren zoals dassen en vossen. 

Het ronde gelakte stalen frame heeft een gevilt waterdicht dak dat bedekt is met een takken afwerking gedecoreerd met rotan banden. Omdat het product is gemaakt van natuurlijke materialen, kan het uiterlijk variëren als gevolg van seizoensgebonden beschikbaarheid en omgevingsfactoren.

De Iglo is ruimer dan de Hogitat en is geschikt voor familiegroepen zoals moeders en biggen. De kleine ingangstunnel is ontworpen om roofdieren zoals dassen en honden af te schrikken. De Iglo is voornamelijk ontworpen voor beschutting, maar kan worden gebruikt voor de winterslaap als er in de winter extra kreupelhout over de iglo wordt aangebracht.

Plaats het huis beschut tegen de wind. Stapel bladeren of gebladerte rond het huis om het verder te camoufleren. Leg afgeknipte stukken droog gras of bladeren binnen als nestmateriaal. Als er onstuimige honden of dassen in de buurt van de iglo zijn is het verstandig het huis te verankeren aan de grond voor extra veiligheid. d.m.v. haringen of gronddoekpennen

 

Afmetingen: 59 x 53 x 22 cm

 

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available