ECOstyle

Potgrond Cocopeat Huis & Tuin 40L - 15kg

€11,95
  • Koop 20 voor €10,95 per stuk en bespaar 8%
  • Koop 60 voor €9,95 per stuk en bespaar 17%
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

EcoStyle Potgrond Cocopeat Huis & Tuin 40L - 15kg

Naast regelmatig water geven, een goede verzorging en een goede grond is het belangrijk dat er voldoende voeding aanwezig is. Aan deze Potgrond Huis & Tuin is een natuurlijke meststof toegevoegd, die de planten de eerste 100 dagen van voeding voorzien.

Potgrond Huis & Tuin is een turfvrije potgrond voor bloemen en planten in potten en bakken. Ideaal voor geraniums, surfinia's en andere (bloeiende) planten in terras- en balkonbakken en hanging baskets. Ook uitermate geschikt voor alle soorten kamerplanten.

Potgrond Huis & Tuin bestaat uit gecomposteerde 'Cocopeat' kokosvezels. Deze sponsachtige vezels maken de potgrond luchtig en rul. Altijd schone handen bij het planten of verpotten. De luchtige structuur van de potgrond zorgen eveneens voor een goede wortelgroei en rijke bloei.

De 'Cocopeat' potgrond is ideale grond om te gebruiken bij het planten en verpotten. Met deze grond zal je hierbij altijd schone handen houden vanwege de sponsachtige vezels die de grond luchtig en rul maken. De grond is onmisbaar tijdens de warme zomerse dagen voor de teelt in potten en bakken.

Gebruiksaanwijzing
-Neem een bloempot, bloembak of hanging basket met afvoergaten, zodat het overtollige water gemakkelijk kan wegvloeien. Vul deze onderaan met scherven of kleikorrels. Dit is goed voor een gezonde plant en vermijdt het rotten van de wortels.
-Breng daarna een laagje Potgrond Huis & Tuin aan.
-Zet de plant op de gewenste hoogte in de pot en vul verder met Potgrond Huis & Tuin aan.
-Tip: hou altijd een rand van ca. 2 cm onder de pot vrij. Zo wordt water geven gemakkelijk en stroomt de boel niet over.
-Druk de potgrond goed aan en geef royaal water. De potgrond zal hierdoor vaster rond de kluit zitten en misschien nog wat zakken. Voeg eventueel nog extra potgrond toe.

Eigenschappen

checkmark Geschikt voor bloemen en planten in potten en bakken

checkmark Bestaat uit gecomposteerde 'Cocopeat' kokosvezels

checkmark Natuurlijke meststof toegevoegd

Specificaties
  • Inhoud40 liter ca. 15 kg
  • EAN8711731014830
  • Artikel code1490706