DCM

ECOR 1 - 25KG

€75,95
Levertijd: 3 - 5 werkdagen levertijd
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

DCM ECOR 1 - 25KG

ECOR 1 is de vernieuwde naam van ECO-MIX 1 

ECOR 1 is de complete formule voor basis- en bijbemesting. Het legt met name de nadruk op stikstof voor (pot)grond. Het biedt daarbij een NPK-samenstelling die ideaal is voor zowel zaai- als stekpotgronden en is ook toepasbaar voor gebruik in de bio-teelt en biologische tuinen. ECOR 1 maakt daarbij gebruik van Minigran en E.C.O.R. Technologie. Hierdoor is er gelijkmatige verdeling van voedingsstoffen die over lange periode langzaam vrijgesteld worden aan de bodem. Dit voorkomt uitspoeling. Het is dan ook ideaal voor een continue groei van o.a. bladgroenten, vruchtengroenten, rozen en nog veel meer.  Daarnaast is het een ideale voorjaarsbemesting voor gazons, sportvelden en siertuinen. ECOR 1 is de professionele bemesting die al jaren bekend is bij veel hoveniers.

Waar is ECOR 1 is ideaal voor?

ECOR 1 is vooral geschikt als basis- en bij bemesting tijdens teelten die langer duren. Denk aan het kweken van groenten, bomen, fruit en sierteelten. Maar ECOR 1 is ook te gebruiken op sportvelden, golfterreinen, gazons en siertuinen. De samenstelling van ECOR 1 is ideaal voor een continue en gelijkmatige groei van planten die een grotere stikstof dan kalium behoefte hebben*. Het is daarnaast een uitstekende voorjaarsbemesting voor zowel gazons als sport- en golfvelden. 

* Hierbij geldt de volgende verhouding N/K = 1/3. Hierbij is één deel stikstof dezelfde hoeveelheid als drie delen kalium. 

Hoe doseer ik ECOR 1?

De exacte dosis hangt af van de behoefte van het gewas, het moment van toepassen, het voedingsreserve in de bodem en de intensiteit van begieten. Vraag ons gericht advies, aangepast aan uw planten en teeltsysteem.

Klik hier voor gericht advies betreft de dosering.

Samenstelling:

Overige organische meststof NPK 9-5-3 + 3 SO3

 - [N] Stikstof 9% totaal waarvan:
               - Organisch gebonden stikstof 9%
 - [P] Fosforzuuranhydride (P2O5) 5%
 - [K] Kaliumoxide (K2O) 3%
 - Zwaveltrioxide (SO3) 3%
 - Organische stof 65%

* Voor de gebruiksnormen telt de stikstof mee voor 50%, het fosfaat voor 100%.
** Toegelaten voor gebruik in de biologische land- en tuinbouw overeenkomstig verordening (EU) 2018/848 en wijzigingen inzake de biologische productie

Eigenschappen

checkmark Voorheen bekend als ECO-MIX 1

checkmark Langdurige werking (75 - 100 dagen lang)

checkmark Te gebruiken als basis- en bijbemesting

checkmark Ook toepasbaar voor biologische teelt en moestuinen

checkmark Volledig organische samenstelling

Specificaties
  • Inhoud25 kg
  • Geschikt voorProfesionele bemesting, zie doseringsadvies
  • EAN5413448026771
  • Artikel codeDCM.1490796