CJ Wildlife

Raamsilo Pinda Discovery

€8,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

CJ Wildlife Raamsilo Pinda Discovery

Wil jij de vogels van dichtbij zien genieten van een paar lekkere pinda's? Of wil je voorkomen dat pinda rovers er met de pinda's vandoor gaan voordat de kleinere vogels een kans hebben gehad? Dan gebruik je toch een pinda silo zoals deze. 

Veel pinda's voor vogels komen in van die dunne netjes. Pinda rovers zoals gaaien maken deze kapot en laten dan alle pinda's eruit. Deze nemen ze vervolgens mee voordat andere vogels een kans hebben gehad. Het metalen rooster van deze raamsilo laat dat simpelweg niet toe. Zo krijgen alle vogels een eerlijke kans om te kunnen genieten van een paar lekkere pinda's. Daarnaast is het rooster zo ontworpen dat vogels er geen hele pinda uit kunnen halen. Op die manier moeten zij de pinda eerst stuk maken met hun snavel en wordt voorkomen dat ze per ongeluk stikken in een te groot stukje pinda. 

Deze pindasilo is gemakkelijk aan het raam te bevestigen middels de twee sterke zuignappen. Door het dekseltje bovenop open te maken kan je gemakkelijk en snel de silo weer bijvullen. En met een inhoud van ruim één liter hoeft dat niet eens zo heel vaak. 

Eigenschappen

checkmark Gemakkelijk in gebruik

checkmark Gaat pinda rovers tegen

checkmark Voorkomt verstikking door te grote stukken pinda

checkmark Zie van dichtbij hoe de vogels genieten van een stukje pinda

Specificaties
  • Inhoud1 liter
  • Afmetingen7 x 7 x 21 cm
  • MateriaalKunststof, Metaal
  • KleurGroen
  • EAN5051054154992
  • Artikel nummer300690619