Buzzy Birds

Insecten-bloemenboerderij

€24,95
€22,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Buzzy Home Insecten-bloemenboerderij

Wie wil er nou niet zo'n leuke insectenboerderij? Dit vlinder- en bijenhotel komt met een eigen tuintje met de favoriete bloemen van veel vlinders en bijen. Het gaat hier om de prachtige blauwe Lobelia en de gemengde slaapmutsjes. Zo heb je een unieke nestkast voor deze nuttige insecten en hebben zijn direct toegang tot een paar van hun favoriete bloemen. 

De tuintjes hebben een turftablet dat je gemakkelijk in water kan weken voor een vochtige tuinaarde in een handomdraai. De bijgeleverde zaden kunnen van april tot juni worden gezaaid. Zo hebben de vlinders en bijen dezelfde zomer al plezier van de mooie bloemen; vlak voor hun nieuwe verblijf. 

De lobelia's worden prachtig blauw van kleur. Wel kunnen deze bloemetjes slecht tegen droogte. Geef ze dus voldoende water zodat de vlinders en bijen er het langst van kunnen genieten. Doe dit wel in de morgen of middag, want in de avond water geven maakt ze aantrekkelijker voor slakken die ze aanvreten. 

Slaapmutsjes zijn een van de makkelijkste bloemen om te groeien. Ze groeien bijna overal wel. Ook kunnen ze zichzelf uitzaaien. En komen misschien wel het jaar erna weer terug. 

Eigenschappen

checkmark Onwijs leuk insectenhotel met eigen tuintjes

checkmark Bloemenzaden en turftabletten inbegrepen

checkmark Ideaal voor vlinders en bijen

checkmark Gemakkelijk te kweken bloemen

Specificaties
  • Inhoud1x insectenboerderij, 2x Turftablet, 1x Lobelia zaden en 1x Slaapmutsjes zaden
  • Afmetingen31 x 35 x 15,5 cm
  • MateriaalHout
  • KleurNaturel
  • EAN 8711117891390
  • Artikel nummer889139