Pireco

Buxusvitaal 1 liter

€17,95
€16,95
Levertijd: 3 - 5 werkdagen levertijd
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Pireco Buxus Vitaal1 liter

Pireco Buxusvitaal 1 liter helpt uw Buxus om weerbaar en vitaal te worden en dat op een volledig natuurlijk manier. Het resultaat is een evenwichtige groei en een sterke en gezonde buxus plant. Tevens kan een sterke en gezonde Buxus zich veel beter weren tegen bekende insecten als de buxusmot en ziektes als de buxusschimmel.

Samengesteld uit 100% natuurlijke kruidenextracten

Pireco Buxus Vitaal is een zeer effectief, stimulerend en voedend product en is volledig veilig voor mensen, dieren en het milieu. Dit komt omdat er bij de samenstelling alleen gebruik gemaakt wordt van 100% natuurlijk kruidenextracten.

De Buxus neemt de natuurlijke ingrediënten langzaam op, tot in de wortels en verspreiden zich op die manier via de sapstroom van de plant. Een weerbare en gezonde Buxus is het resultaat. 

 

Gebruiksaanwijzing

  • Los Pireco Buxusvitaal op in water; 100 ml op 5 liter water.
  • Verspreid de Buxus Vitaal oplossing over de gehele plant tot deze druipnat is. Dit is voldoende voor ca. 10 meter haag.
  • Herhaal deze toepassing iedere drie weken in het groeiseizoen. Indien er sprake is van aantasting of veel regen, mag u de interval verhogen.
  • Pireco Buxus Vitaal kan worden toegepast in volle grond en hagen.

Inhoud: 1 liter 

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available