BSI

Hot-Exit 500ml

€10,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

BSI Hot-Exit 500ml

Honden en katten zijn leuke huisdieren, maar de troep die ze soms achterlaten is minder leuk. Vooral als het niet je eigen dieren zijn. Het kan soms erg vervelend zijn wanneer de hond of kat van je buren telkens graaft of de behoeften doet in jouw tuin of plantenbak. Met de eco en diervriendelijke spray kan je de honden en katten je tuin laten vermijden.

Hot-Exit® is een krachtig afweermiddel tegen honden en katten. Het middel is daarbij gemaakt op basis van chilipepers. Daarin is één van de werkzame stoffen "capsaïcine" te vinden. Deze stof zorgt bij mensen voor een pijnsensatie op de tong die door ons als "heet" ervaren wordt. Honden en katten vinden vooral de geur erg sterk en geeft hen een onplezierige irritatie in de neus waardoor zij de stof en dus ook de behandelde plek zullen vermijden. De spray zelf is niet schadelijk of giftig voor de dieren, maar door de irritatie die het veroorzaakt zullen zij uit de buurt blijven.

De spray is speciaal ontwikkeld om buitenshuis gebruikt te worden. De spray is dan ook regenbestendig en zal ook niet snel wegspoelen in een regenbuitje. De spray kan via de spray kop of met een drukspuit worden verspreidt. De spray is geschikt voor terrassen, paden, stoepranden, hagen, rondom vuilnisbakken, muren en brievenbussen. De spray kan een rode kleur achterlaten waarmee je kan zien welke plek al behandelt is. Deze kleur verdwijnt vanzelf en laat geen sporen achter. Probeer  daarom wel voor de zekerheid eerst op een klein oppervlak

Eigenschappen

checkmark Niet giftig

checkmark Gemaakt van plantenmateriaal waaronder chilipeper extract

checkmark Makkelijk in gebruik

 

Specificaties
  • Inhoud500 ml
  • Geschikt voorHonden en Katten
  • Werkzame stofChilipeper extract
  • EAN5425001713400
  • Artikel code783620