Boekje "vogels voeren-maar nu goed"

€8,95
€7,95
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Koop 2 voor €7,95 per stuk en bespaar -0%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
1 - 3 werkdagen
Product informatie

Boekje "vogels voeren-maar nu goed"

Het hele jaar door vogels in de tuin door de juiste manier van voeren en beschermen! Mag ik in het wild levende vogels voeren?

Jarenlang stond het (bij)voeren van vogels onder voortdurende kritiek van natuurbeschermers. Ten onrechte, zo vinden Prof. Dr. Peter Berthold en Gabriele Mohr van Vogelwacht Radolfzell. Wie onze gevederde vrienden het hele jaar door goed voedsel aanbiedt, kan niet alleen 'Roodborst en Pimpelmees & Co' van dichtbij bekijken, maar draagt ook daadwerkelijk bij aan de bescherming van vogels. Daardoor zal het aantal soorten weer toenemen. Niet alleen bij het eigen voederhuis, maar ook het aantal broedvogels én hun jongen in ons land.

Goede voederplaatsen inrichten Goed vogelvoer en gezonde voedermixen Waardevolle tips om vogels te beschermen Foto's van vogels die regelmatig op voederplaatsen te zien zijn Actuele informatie over de stand van zaken rondom het hele jaar door voeren Doe mee! Help onze inheemse vogels, die nu in de natuur steeds minder voedsel kunnen vinden.

Auteur: Peter Berthold, Gabriele Mohr

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available