21/11/2019 - 15:47
Zorgeloos de feestdagen in!

Het is weer die tijd van het jaar: de feestdagen komen er weer aan. Gezellig, maar voor veel mensen brengt het enige stress met zich mee. Welke voorbereidingen moeten er getroffen worden? Wat voor cadeau ga ik kopen? Kortom, veel (mogelijke) dilemma's. In deze blog helpen wij jou om extra inspiratie op te doen voor de feestdagen.

Wist je al dat?

Tijdens deze weken lichten wij producten uit die zowel functioneel als trendy vormgegeven zijn. Ook niet geheel onbelangrijk, producten die erg leuk zijn om te geven als cadeau tijdens de feestdagen (of natuurlijk een cadeau voor jezelf). Geïnteresseerd in wat wij te bieden hebben? Houd onze Facebook en Instagram pagina's in de gaten!

De feestdagen staan om de hoek! Mensen komen massaal in beweging; de laatste voorbereidingen worden getroffen. Mensen gaan massaal langs de (online)winkels om hun inkopen te doen. Dit leidt soms tot irritatie: stress, ongeduldige mensen, lege schappen en noem het maar op. Dit alles is te voorkomen om op onze online winkel te shoppen!

Een goede voorbereiding scheelt een hoop werk

Het begint allemaal bij de voorbereiding; Het inkopen van lekkernijen en leuke versieringen voor het optuigen van de kerstboom. Laatstgenoemde is altijd een hele (tijdrovende) klus. Maak het voor jezelf een stuk makkelijker met een van onze prakitische  kerstboomstandaards inclusief waterreservoir, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De standaards van het merk ELHO zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 39 en 52 centimeter.

De 39 centimeter standaard is perfect voor kerstbomen tot 3 meter hoog en met een stamdikte van 7 tot 13 centimeter.

De 52 centimeter standaard is perfect voor kerstbomen tot 4 meter hoog en met een stamdikte van 7 tot 19 centimeter.

Je kunt er ook voor kiezen om het groots aan te pakken met de stijlvolle design kerstboomstandaard van Born In Sweden. Deze kerstboomstandaard, in de vorm van een ster, is te verkrijgen in drie verschillende kleuren: zwart, wit en aluminium!

Ongeacht de afmeting van uw boom: met de kerstboomstandaard van ELHO plaats je tegenwoordig snel en eenvoudig de kerstboom!

Ons samengesteld verlanglijstje!

Het kiezen van een cadeau is altijd een lastig verhaal. Je kunt natuurlijk voor safe spelen met bijvoorbeeld parfum of doucheset. Echter kun je er ook voor kiezen om het nóg persoonlijker aan te pakken.

 

Om eens te beginnen met de Mappit Memobord Wanddecor Titanium van het merk Umbra. Dit Memobord is speciaal gemaakt voor de designliefhebber én de echte (wereld)reizigers. Hang mooie foto's van je vakantie op het bord of andere herinneringen en markeer met magneten de plekken die nog hoog op je verlanglijstje staan!

 

 

Voor de echte theeliefhebbers is de Nordic Kitchen Thee Thermosbeker van het merk Eva Solo een must-have! De thermosbeker kun je overal gemakkelijk meenemen. Doordat de thermokop een ingebouwde filter heeft, is het mogelijk om op elk gewenst moment van de dag een verse kop thee (of koffie) te zetten. Tevens blijft de inhoud urenlang warm dankzij de dubbelwandige vacuüm geïsoleerde thermobeker. Ideaal dus.

 

 

Stukje natuur binnenshuis brengen? Dat kan niet op een meer stijlvolle manier dan het plaatsen van een Bloempot Potsy van het merk Umbra. Door de unieke, stijlvolle uitstraling van de Potsy onderscheidt het zich van de ‘doorsnee’ bloempot: het perfecte cadeau dus voor de mensen met groene vingers onder ons!

 

Wijnen! Wijnen! Wijnen! Goede wijn verdient een unieke opslag. Sla wijn op in de Nordic Kitchen Wijn Hanger. Dit is een hangend wijnrek waarbij de flessen op een decoratieve, opvallende manier tentoongesteld worden. De droom van iedere wijnliefhebber... toch?

 

 

Al eens gehoord van een kapstok en kunstwerk in één? Nu wel! de Picket Rail Hook Wandkapstok van het merk Umbra is een wandkapstok met 5 haken. Op het eerste gezicht lijkt het een modern kunstwerk, maar wanneer je de haken omlaag doet is het een functionele wandkapstok. Wederom een leuk product om weg te geven als cadeau! Nog meer ideeën opdoen? Neem eens een kijkje in ons gehele assortiment aan kapstokken!