19/12/2019 - 10:50
Een Feestelijke Mededeling!

De feestdagen komen er aan. De tijd begint te dringen als het gaat om het kopen van cadeaus. Ben je nog steeds aan het denken wat voor cadeau je gaat kopen? Wij helpen je in deze blog met het opdoen van ideeën door middel van ons samengestelde verlanglijstje, boordevol mooie en vooral originele cadeaus.

Voordat we doorgaan naar het verlanglijstje, nemen we even de gewijzigde leveringsdatums door. Niet geheel onbelangrijk om er voor te zorgen dat je cadeau voor de kerst aankomt!

Mulder Retail is tijdens de kerst gesloten. De laatste kans om een product te bestellen dat voor de kerst geleverd word is 23 december voor 19:00 uur. Het bestelde product wordt dan, zoals gewoonlijk, een dag later thuisbezorgd. 

Houd er tot slot rekening mee dat bestellingen die tijdens de kerst, ofwel, 24/12/2019 tot en met 02/01/2020 geplaatst worden, pas geleverd worden op 03/01/2019 of 04/01/2019. 

Cadeautips!

Nog op zoek naar een cadeau? Of gewoon op zoek naar iets leuks voor jezelf? Mulder Retail heeft een verlanglijstje samengesteld! Mocht u er een interessant product tussen vinden, kunt u simpelweg op de afbeelding klikken voor uitgebreide informatie en kosten.

Multiholk Lichtgroen Huis - WG121

Een super functioneel Multiholk: Deze nestkast wordt gebruikt als vogelvoeder en als huis voor de vogels in uw tuin. Het tuinproduct van het jaar 2006 in Zweden is nu afgeprijsd, zolang de voorraad strekt.

Green Basics all-in-1

Met deze Growkit van Elho kun je jouw eigen planten kweken.  Breng je moestuin naar je eigen keuken en geniet van je verse groente en kruiden. Nu tijdelijk scherp afgeprijsd!

Prisma 20 x 25 cm Fotolijst

Dit modern fotolijstje in een uniek, zwevend frame is een exemplaar van Umbra die je niet snel ergens anders zult zien, is te verkrijgen in de kleuren zwart en chroom.

 

Nordic Kitchen 1L Thermoskan

Houd je favoriete dranken lang warm met de Nordic Kitchen 1L Thermoskan. Een functionele thermoskan, die bovendien 100% druppelvrij is. De thermoskan beschikt over een mooi Scandinavisch design.

 

Hangit Foto Display

Met de Hangit touwkoorden en clips kan elke herinnering op een eenvoudige en memorabele manier worden gedocumenteerd en getoond. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

 

Stowit-sieradenbakje

Rommelige sieradenlaatjes zijn verleden tijd met de nieuwe Stowit-sieradenbakje. Het eenvoudige, moderne design van de STOWIT is een mooie toevoeging op je dressoir, nachtkastje, bureau of elke andere plek waar je hem neerzet.

 

Gerecycled metalen vuurkorf

Vat geen kou tijdens de jaarwisseling met deze vuurkorf van gerecycled metaal. Geleverd inclusief ondergrond en dat voor een schappelijke prijs!

Plancha Bakplaat

Met deze bakplaat kunt u op nieuwe manieren voedsel bereiden op uw grill, dankzij de twee verschillende zijden: Een gegroefde en een platte zijde. Uw kerstdiner loopt niet in de soep met deze stijlvolle en functionele Plancha bakplaat.

Zina tijdschriften en LP rek

Door een moderne draai te geven aan de traditionele houders van de platenspeler uit de jaren 60 en 70, werd de ZINA MAGAZINE RACK AND RECORD HOLDER gecreëerd. Kan uiteraard ook gebruikt worden voor de opslag van tijdschriften.

Pure Straight round high 40 cm beton

Een mooie, stijlvolle bloempot dat bij ieder interieur past! dankzij haar hoge vaasvormige model is de pot geschikt voor alle typen beplanting of decoratie. Makkelijk te beplanten dankzij de verhoogde bodem.