Bird Home

Hangend Vogelvoederhuisje Gazebo

€19,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Bird Home Hangend Vogelvoederhuisje Gazebo

Een traditioneel hangend vogelvoederhuisje. De unieke sfeer die het uitstraalt, komt door het mooie prieel achtige plateau. Net als een echt prieel beschut het de vogels tegen het weer. De open structuur van het voederhuis zorgt er overigens voor dat vogels van alle kanten naar het plateau op kunnen. De steeltjes  maken het weer gemakkelijk voor kleine vogels om te landen op het plateau. Maar ook de iets grotere vogels kunnen gemakkelijk landen op de wat grotere openingen van het prieel. 

Dit voederhuisje heeft ook een navulbaar zadenreservoir waarvan het dakje als deksel functioneert. Hierin kun je gemakkelijk zaden vullen. Deze hoef je dus minder vaak bij te vullen dan een voederhuis zonder reservoir. De zaden worden overigens onderaan gelijkmatig verdeeld. 

Een voederhuisje veel voordelen ten opzichte van een openlucht voederstation. Het dakje beschermt de vogels en het vogelvoer tegen de elementen. Zo blijven vogel en voer lekker droog. Ook zitten vogels beter beschut tegen roofdieren. Op deze manier kunnen ook de kleinere vogels veilig een graantje mee pikken. Daarnaast is dit een hangend voederhuisje. Dat betekend dat je deze overal kan ophangen. Zelfs op een balkon. Geen gedoe met een poot die veel ruimte in neemt. 

Eigenschappen

checkmark Traditionele vogelvoederhuisje op paal met prieel plateau

checkmark Houdt vogels en vogelvoer droog

checkmark Veilige plek voor vogels

checkmark Open structuur, vogels kunnen invliegen van alle kanten

checkmark Met zadenreservoir

checkmark Hangend, dus geen gedoe met een poot die veel ruimte in neemt

Specificaties
  • MateriaalHout
  • KleurBruin
  • Afmetingen35 x 35 x 29
  • EAN8711117894308
  • Artikel code889430