Barenbrug

Solide Speelgazon 15KG - 750 m² graszaad

€146,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie
Barenbrug Solide Speelgazon 15KG
Solide Speelgazon: Top of the line speelgazon!
 

Green Earth kwaliteitslabel
Economisch en ecologisch verantwoord gebruik. Het kwaliteitslabel Green Earth helpt u met een duurzamer gebruik en beheer van uw gras. Het Green Earth-keurmerk staat voor vier concrete eisen:
-minder gebruik van water
-minder gebruik van meststoffen
-minder gebruik van pesticiden
-minder maaien

Ideaal voor speelgazon en park
Solide heeft een unieke combinatie van betredingstolerante en sierlijke grassoorten, waardoor het mengsel ideaal is voor zowel speelgazons als parken. Het zorgt voor een sterk gazon met een chic uiterlijk.

Hoge sierwaarde door fijnbladig gras
Het fijnbladige gras dat in het mengsel gebruikt wordt, zorgt voor een zeer mooi gazon. Dit fijnbladige gras geeft het gras een hoge sierwaarde mee. 

Snel herstel na schade aan de zode
Wanneer er schade aan de zode ontstaat, dan herstelt zich dit snel door het unieke mengsel aan grassoorten. Hierdoor kan er dus zorgeloos geravot worden op een Solide-gazon.  

Lagere meststofbehoefte
Een Solide-gazon heeft een lage meststofbehoefte. Hierdoor vergt het minder onderhoud en is het minder belastend voor het milieu.  

Hoge tolerantie tegen ziektes
Solide heeft een hoge tolerantie tegen ziektes die in grassen kunnen voorkomen. Hierdoor blijft het gras mooi en hoeven er veel minder bestrijdingsmiddelen te worden toegepast, wat wederom een lagere belasting voor het milieu met zich meebrengt.

Kort maaien mogelijk
De in Solide aanwezige rassen maken het mogelijk om het gras kort te maaien zonder dat daarbij schade optreedt. Deze eigenschap draagt bij aan de hoge sierwaarde van een Solide-gazon. 

Minder maaibeurten nodig
De eigenschap 'minder maaibeurten nodig' is het derde aspect van onderhoudsvriendelijkheid. Naast een lage meststofbehoefte en een hoge ziektetolerantie zorgt minder maaien ervoor dat de onderhoudskosten afnemen. Niet voor niets is Solide beloond met het Green Earth-kwaliteitslabel voor duurzaam en economisch gras. 

Eigenschappen

Samenstelling:
35% Engels Raaigras - fijnbladig
20% Veldbeemdgras 
35% Roodzwenkgras - gewoon
10% Roodzwenkgras - fijnbladig

Specificaties

No specifications available