Barenbrug

RPR - Sport Regenerating Perennial Ryegrass - 15KG

€137,95
€124,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

RPR - Regenerating Perennial Ryegrass

Hoogste bespelingstolerantie!
De uitlopers in RPR zorgen voor een natuurlijk netwerk van horizontale uitlopers. Deze vormen een soort van netting in de zode, waardoor RPR een uitstekende betredingstolerantie biedt. In plaats van losse grasplantjes, zoals traditioneel Engels raaigras, heeft ieder grasplantje van RPR een link naar andere plantjes en naar de bodem. Het gras van de sportvelden laat zich niet zomaar wegschoppen, maar wordt van alle kanten vastgehouden. Hierdoor wordt een dichte zode behouden waarop ook de meeste heftige duels kunnen worden uitgevochten op de sportvelden, zonder onnodige schade op te lopen.

Revolutionair: uitlopervormend Engels raaigras!
RPR, ijzersterk zelfherstellend Engels raaigras, maakt het mogelijk om speelschade tot een minimum te beperken. De grassoort is uniek en vormt met haar horizontale uitlopers een wapening in de zode, waardoor deze vele malen sterker is dan andere Engelse raaigrassen. Dit zorgt voor een unieke combinatie: een hoge betredingstolerantie en een snel zelfherstel voor een minimale speelschade en een goede conditie van uw grasmat.

Extreem sterke en snelle grasmat
Met RPR wordt voor het eerst sterkte en snelheid in één soort gecombineerd. Het gras komt zeer snel op en is intensief bespeelbaar. Vaak wordt veldbeemdgras gebruikt in combinatie met een sneller Engels raaigras. De opkomst en vestiging is bij dit mengsel heel vlot, maar de bespelingstolerantie laat te wensen over. RPR combineert stevigheid met snelheid, met andere woorden: het beste van twee werelden

Samenstelling
50%RPR
50%Engels raaigras

Eigenschappen

Hoogste bespelingstolerantie!

Revolutionair: uitlopervormend Engels raaigras!

Extreem sterke en snelle grasmat

Minder straatgras

Zeer hoog herstellend vermogen in het voorjaar

Maaihoogte: vanaf 20 mm

Specificaties
  • Inhoud15 kg
  • Geschikt voor600 m²
  • Beste toepassingsperiodemaart t/m september
  • Strooiadvies2 - 2,5 kg/100m²
  • EAN8712238995141
  • Artikel code1820181