Hadivo

100 Mezenbollen met insecten

€29,95
€26,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Hadivo 100 Mezenbollen met insecten

In de winter is het voor veel vogels moeilijk om genoeg voedsel te vinden. Dat is waarom mezenbollen voor vele tuinvogels een ideale aanvulling is. Bovendien zijn ze ook nog eens om van te smullen. Naast de kwaliteit van deze vetbollen is de prijs ook nog eens super gunstig! 100 bollen in netjes per doos! Daarmee kan je een behoorlijk voorraadje voor de vogels aanmaken. 

De vetbollen bestaan uit een veelzijdige, maar vooral energie- en eiwitrijke samenstelling. Hierdoor zijn ze jaarrond een perfecte aanvulling voor het dieet van veel tuinvogels. Vooral in de wintermaanden zijn ze geliefd. Deze mezenbollen bevatten ruim voldoende energie, vetten, vitaminen en mineralen. En met de toegevoegde insecten hebben ze ook een ruime hoeveelheid dierlijke eiwitten. 

LET OP:
Deze mezenbollen bevatten puur dierlijke vetten, hierdoor zijn de bollen zachter (en beter voor de vogels). In de winter zijn ze hierdoor beter te eten. Ook in de zomer zijn ze zachter i.v.m de warmte. Ons advies is om deze mezenbollen weer te kneden in de vorm van een bol en in de koelkast te bewaren. 

Eigenschappen

checkmark Leuke en makkelijke manier van bijvoeren 

checkmark Gemakkelijk op te hangen; met netje

checkmark Met eiwitrijke insecten

checkmark Beste prijs door super voordeelpack

Specificaties
  • Inhoud100 stuks
  • EAN
  • Artikel codeBOL.INSECT100